Club fondat in 1992, AS Trencin a castigat in premiera campionatul si Cupa Slovaciei, in editia 2014/2015, depasind formatii mai titrate, ca Slovan Bratislava sau MSK Zilina. Cu un an inainte, AS Trencin a ocupat locul al doilea in competitia interna, dupa campioana Slovan Bratislava, noteaza Mediafax.

Echipa este antrenata de cuplul de tehnicieni Martin Sevela, 39 de ani, si Ivan Vrabec, 52 de ani, si isi disputa meciurile de pe teren propriu pe o arena cu gazon artificial si cu o capacitate de 4.000 de locuri. Golgheterul echipei este brazilianul Jairo, cu noua reusite. In editia 2013/2014 a Ligii Europa, AS Trencin a fost eliminata in turul trei preliminar de Astra Giurgiu, dupa 3-1 pentru romani, la Dubnica, si 2-2, la Bucuresti. In mansa a doua, AS Trencin trecuse de IFK Goteborg, scoruri 0-0 in deplasare si 2-1 acasa.

Anul trecut, tot in Liga Europa, slovacii i-au eliminat pe cei de la Vojvodina Novi Sad, dupa 4-0 acasa si 0-3 in deplasare. In faza urmatoare, AS Trencin a fost oprita de Hull City, dupa 0-0 acasa si 1-2 in deplasare. In Liga Europa, AS Trencin a jucat meciurile de pe teren peopriu la Dubnica si la Zilina. Este posibil ca debutul formatiei slovace in Liga Campionilor sa fie la Zilina.

paulinux / Shutterstock.com