Zeci de mii de persoane din Targoviste si alte cinci localitati, fara apa din cauza unei avarii

Zeci de mii de persoane care locuiesc in municipiul Targoviste si in alte cinci localitati limitrofe nu au apa potabila, joi, dupa ce un muncitor al unei societati a produs o avarie la o conducta care asigura alimentarea cu apa.

Furnizarea apei potabile a fost intrerupta, joi, in municipiul Targoviste si in localitatile Aninoasa, Gura Ocnitei, Doicesti, Razvad si Sotanga, anunta Compania de Apa Targoviste, care asigura furnizarea apei potabile in aceste zone. Potrivit unui comunicat al companiei, furnizarea apei potabile a fost intrerupta ”din cauza unei avarii majore produsa pe o conducta de azbociment de catre firma Delta ACM”. Astfel, un muncitor al acestei firme care lucra pe strada Tudor Vladimirescu din Targoviste ar fi spart conducta de apa, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, ”reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale”, iar inainte ca apa sa fie din nou distribuita consumatorilor se vor face analize pentru a se stabili daca a fost infestata. Autoritatile recomanda locuitorilor din Targoviste si din celelalte cinci localitati afectate sa nu foloseasca apa imediat dupa repornire si sa astepte pana la primirea buletinului de analiza inainte de a o consuma.

Sursa foto: Water/Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri