Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa ce s-a calificat in ultimul act al turneului de la Toronto, ca se simte ca si cum ar fi castigat competitia si ca duminica se va bucura de finala la care si-o doreste ca adversara pe Serena Williams, liderul mondial.

"Bineinteles ca vreau sa joc cu Serena, este intotdeauna o mare provocare sa joc cu ea. Vreau sa va zic ceva, dar sa nu spuneti nimanui, din punctul meu de vedere pot sa spun ca am castigat turneul. Daca joc impotriva ei maine va fi o provocare si nu am nimic de pierdut, ma voi bucura de finala", a spus Halep zambind, dupa ce a castigat meciul cu italianca Sara Errani, noteaza Mediafax.

Simona Halep a precizat ca semifinala cu Sara Errani a fost dificila. "A fost un meci foarte dificil, Sara Errani a jucat foarte bine, a pus multe mingi inapoi in teren. Uneori nu am fost capabila sa inchid asa cum as fi vrut. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca ajungeam in setul trei. Este bine ca am castigat si sunt bucuroasa ca joc finala aici la Toronto", a adaugat Simona Halep.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala Rogers Cup, dupa ce a invins-o, sambata, in penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15.

A doua finalista a turneului de la Toronto va fi stabilita dupa disputarea semifinalei din americanca Serena Williams, locul 1 WTA, si elvetianca Belinda Bencic, locul 20 WTA, programata duminica, de la ora 01.30. Cu Bencic, Halep s-a intalnit o data, anul trecut, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, cand romanca s-a impus, cu scorul 6-4, 6-1.

In schimb, Halep a jucat de sase ori cu cea mai buna jucatoare a lumii, castigand un meci, anul trecut, in faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore, scor 6-0, 6-3. Ultima partida disputata de ele, singura din 2015, a avut loc in martide, in semifinalele turneului de la Miami, cand Williams s-a impus cu 6-2, 4-6, 7-5.

Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri