Potrivit surselor citate, Sorin Oprescu, care sufera de diabet, a acuzat ”o stare de slabiciune”, iar la recomandarea medicilor din arest a fost dus la spital.

Primarul suspendat al Capitalei ar fi fost transportat la spital cu masina unitatii de detentie, iar dupa o scurta evaluare medicala a fost readus in Arestul Politiei Capitalei.

Alexandru Chiciu, avocatul primarului, declara, intrebat despre problemele de sanatate ale primarului si daca acestuia i s-a facut rau la Tribunalul Bucuresti, in noaptea arestarii sale, ca primarul este dependent de insulina si are probleme de sanatate care sunt deja de notorietate, insa apararea nu doreste sa invoce problemele medicale, aceasta fiind ”dorinta lui Sorin Oprescu”.

Citeste si:

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita.

Decizia de arestare preventiva a fost contestata de Sorin Oprescu si judecata in 14 septembrie la Curtea de Apel Bucuresti, de magistratul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Magistratul a mentinut decizia din 6 septembrie a Tribunalului Bucuresti, Sorin Oprescu ramanand in arest preventiv.

Sursa foto: Mediafaxfoto