Vlad Telea si Mihai Alexandru, chitaristii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, au decedat, in timp ce ceilalti trei membri ai formatiei au fost raniti si sunt internati.

In incendiu a murit si iubita lui Mihai Alexandru, Catalina Ionita, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucuresti, potrivit acelorasi surse.

Vlad Busca, reprezentant al Universal Music Romania, care a lansat albumul "Mantras of War" al formatiei Goodbye to Gravity, ce era promovat prin intermediul concertului de vineri seara din clubul Colectiv din Bucuresti, a declarat ca, din informatiile detinute in acest moment, Vlad Telea a decedat. "Foarte multe surse, prieteni, asta mi-au spus, ca ar fi murit unul dintre chitaristi, Vlad, si ceilalti patru sunt internati, la spital, cu arsuri si sunt destul de grav", a spus Vlad Busca, precizand ca nu detine informatii exacte 100% in acest moment, potrivit Mediafax.

Vlad Busca a precizat ca ii cunoaste personal pe membrii trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut (voce), Alex Pascu (bas) Vlad Telea (chitara), Mihai Alexandru (chitara) si Bogdan Lavinius (tobe). "Am lansat impreuna albumul lor. Acest album care se lansa aseara era scos la Universal si urma sa fie distribuit de Universal. Pe baieti ii cunosc personal de mai mult timp, aveau o alta trupa inainte, Thunderstorm, si sunt aceeasi baieti, au schimbat doar vocalul, care acum este Andrei Galut. Ii stiam personal demult, acum s-a intamplat sa ne reintalnim si sa si colaboram. Aseara erau totusi pe scena", a mai spus Vlad Busca, reprezentantul Universal Music Romania.

In urma incendiului produs vineri seara in Clubul Colectiv din centrul Capitalei si-au pierdut viata 27 de oameni, iar alti aproximativ 200 au fost raniti. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucuresti. Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, este in stare grava la Spitalul Elias, cu arsuri si intoxicatie cu fum, fiind ventilat mecanic, dupa cum au declarat, rudele acestuia. De asemenea, Alexandru Pascu - membru al trupei Goodbye To Gravity si fiul Anei Pascu, vicepresedinte al Federatiei Internationale de Scrima si presedinte de onoare al Federatiei Romane de Scrima - se afla la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost supus unei interventii chirurgicale dificile, prognosticul medicilor ramanand rezervat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri