Pentru, cu si despre tine. #Colectiv

Ideea platformei Fii#Colectiv a venit natural, din vibratia strazii, din strigatul miilor de tineri care protestau la inceput de noiembrie, din vocea schimbarii. A venit din dorinta autentica de transformare structurala, rapida si radicala. Din tot ce a fost schimbat in fiecare dintre noi, dupa momentul #Colectiv.

Ne dorim ca toata aceasta dorinta comuna, nascuta dintr-o tragedie si cultivata in vocile unite ale miilor de tineri, sa insemne ceva. Tocmai de aceea, ne propunem sa reunim toate vocile relevante, sa lansam solutii concrete, sa conturam un plan pentru marea schimbare a Romaniei.

Dupa ce, din 30 octombrie plutim cu totii printre lacrimi, suferinta, pierderi, consternare, proteste si un sentiment acut de revolta, astazi ne asumam misiunea de a nu uita. De a contribui la definirea si concretizarea acestei schimbari de care generatia noastra are nevoie.

Suntem tineri, sunteti destepti, suntem conectati. Nu suntem generatia pierduta, asa cum in repetate randuri s-a spus despre noi. Din contra, suntem generatia puternica. Am aratat asta in strada, zile la rand. Am cerut, am strigat, pe alocuri am si primit. Dar nu ne oprim aici, chiar daca vocea strazii se stinge, ecoul trebuie sa ramana. Asa ca ne asumam noi rolul sa pastram acest ecou, sa ii dam un sens, un contur si un final. Pentru ca nu putem lasa uitarea sa intervina, asa cum nu putem lasa ignoranta sa domine.

Proiectul Fii#Colectiv este pentru tine, despre tine si cu tine. Vom pastra toate stirile obiective in acelasi loc, vom prezenta opinii care sa insemne ceva, vom propune solutii. Vom cauta toate acele idei care formeaza progresul. Vom asculta parerile tale. Vom creiona impreuna portretul robot al unei societati in care sa ne simtim in siguranta. Toate ideile, toate dorintele si toate solutiile, in acelasi loc. #Colectiv.

Citeste si:
Ce spune Nicolae Bănicioiu despre acuzațiile DNA și ridicarea...
Ce spune Nicolae Bănicioiu...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri