"Jean-Julien Rojer si Horia Tecau au pus capat dominatiei lui Bob Bryan si Mike Bryan in fruntea clasamentului Emirates ATP Doubles Team Rankings, asigurandu-si locul 1 cu o victorie cu 6-4, 6-4 in semifinalele Turneului Campionilor", se arata pe site-ul barclaysatpworldtourfinals.com, potrivit Mediafax.

Fratii Bryan au incheiat pe primul loc in clasamentul pe echipe de zece ori in ultimii 12 ani. Horia Tecau si Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda) au invins perechea americana formata din fratii Bob si Mike Bryan, detinatoarea trofeului, sambata, scor 6-4, 6-4, si s-a calificat in finala Turneului Campionilor, faza in care va intalni cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (Romania/India, nr. 8).

Tecau si Rojer, favoriti 2, s-au impus intr-o ora si sase minute. Tot sambata, Florin Mergea si Rohan Bopanna au invins, sambata, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croatia/Brazilia, nr. 3).

Pentru prima data in istoria Turneului Campionilor doi romani isi vor disputa titlul la dublu. Horia Tecau se afla la a patra participare la Turneul Campionilor, iar Florin Mergea la prima. Finala de dublu a Turneului Campionilor de la Londra va avea loc duminica, de la ora 17.30.