Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) ”Banat” al judetului Timis, Bogdan Mutu a declarat ca, luni dupa-amiaza, in sediul unei banci din zona centrala a municipiului Lugoj a fost descoperita o grenada pe unul dintre birouri.

”Se pare ca este vorba de o grenada, nu stim exact ce fel de grenada, care a fost asezata pe un birou al Bancii Carpatica din Lugoj. La fata locului, ISU a trimis o masina cu apa si spuma si o ambulanta”, a declarat Bogdan Mutu.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene (IPJ) Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat ca specialistii care se deplaseaza la fata locului vor stabili exact despre ce obiect este vorba.

Citeste si:

”Agentul unei unitati bancare a sesizat Politia ca pe un birou din interiorul agentiei se afla un obiect suspect. Urmeaza ca specialistii care se deplaseaza la fata locului sa stabileasca exact despre ce este vorba”, a afirmat Mirela Draghicioiu.

Potrivit politistilor de la fata locului, angajatii bancii in care a fost descoperita grenada au fost evacuati, iar circulatia in zona a fost inchisa.

Sursa foto: Paday