Sediul unei banci a fost evacuat, iar circulatia in zona centrala a municipiului Lugoj, judetul Timis, a fost inchisa, dupa ce angajatii unitatii bancare au descoperit o grenada pe un birou, la fata locului urmand sa ajunga specialistii pirotehnicieni, transmite corespondentul Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) ”Banat” al judetului Timis, Bogdan Mutu a declarat ca, luni dupa-amiaza, in sediul unei banci din zona centrala a municipiului Lugoj a fost descoperita o grenada pe unul dintre birouri.

”Se pare ca este vorba de o grenada, nu stim exact ce fel de grenada, care a fost asezata pe un birou al Bancii Carpatica din Lugoj. La fata locului, ISU a trimis o masina cu apa si spuma si o ambulanta”, a declarat Bogdan Mutu.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene (IPJ) Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat ca specialistii care se deplaseaza la fata locului vor stabili exact despre ce obiect este vorba.

”Agentul unei unitati bancare a sesizat Politia ca pe un birou din interiorul agentiei se afla un obiect suspect. Urmeaza ca specialistii care se deplaseaza la fata locului sa stabileasca exact despre ce este vorba”, a afirmat Mirela Draghicioiu.

OUG pentru amnistie fiscala...
Citeste si: OUG pentru amnistie fiscala in octombrie: Cum va fi esalonata datoria

Potrivit politistilor de la fata locului, angajatii bancii in care a fost descoperita grenada au fost evacuati, iar circulatia in zona a fost inchisa.

Sursa foto: Paday

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Amenintare cu rachete la Hotelul Sheraton si Scoala Americana