Unul dintre cei trei muncitori care au cazut, miercuri, de pe o schela, in zona Pipera din Capitala, in varsta de aproximativ 25 de ani, a fost declarat decedat, dupa ce pompierii i-au facut fara succes manevre de resuscitare, iar ceilalti doi au fost transportati la Spitalul Floreasca.

Ei lucrau la exteriorul unei cladiri de pe strada Dimitrie Pompei. In urma caderii de la inaltime, unul dintre cei trei muncitori a intrat in stop cardio-respirator, fiind resuscitat de echipajul SMURD, insa fara succes. Tanarul de aproximativ 25 de ani a fost declarat decedat.

Un alt muncitor are un picior rupt, iar cel de-al treilea are rani usoare. Ei au varste de 25 si 50 de ani. Amandoi au fost transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Citeste si:

Daniel Vasile a precizat ca accidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 11.38, la fata locului fiind trimise doua echipaje SMURD, o autospeciala de descarcerare si una de stingere a incendiilor.

Inspectori de la ITM Bucuresti au mers la locul accidentului pentru a verifica imprejurarile si cauzele producerii accidentului de munca, a declarat seful Inspectoratului Teritorial de Munca, Constantin Bujor.