Trenurile de metrou circula in prima si a doua zi de Craciun la interval de noua minute pe toate cele patru magistrale, iar tramvaiele, troleibuzele si autobuzele RATB vor ajunge in statii la intervale mai mari, conform programului unei zile de duminica.

In 25, 26 si 27 decembrie, trenurile de metrou vor circula la interval de noua minute pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) si Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu), potrivit companiei Metrorex.

De Revelion, metrourile vor circula toata noaptea, la interval de 10 minute intre orele 24.00 si 01.00, apoi, pana la 05.00, la interval de 20 de minute. Din 1 pana in 3 ianuarie 2016, trenurile de metrou vor circula pe toate cele patru magistrale la interval de noua minute.

In functie de numarul calatorilor din in perioadele 22-24 si 29-31 decembrie, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pe magistralele 1, 2 si 3. Si tramvaiele, troleibuzele si autobuzele RATB vor circula in prima si a doua zi de Craciun la intervale mai mari, conform programului unei zile de duminica.

Citeste si:
Intarziere la metrou dupa ce o persoana a cazut in calea de rulare
Trenurile de metrou circula...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Cate investitii din cele planificate de Metrorex in 2019 se intampla?