Sapte localitati din judetul Galati mai sunt izolate, marti dimineata, iar 17 drumuri sunt blocate pe anumite sectoare, autoritatile intervenind in continuare pentru deszapezire,

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, Eugen Chirita, a anuntat, marti dimineata, intr-un comunicat, ca in judet mai sunt izolate sapte localitati , conform Mediafax.

"Cu toate eforturile depuse de echipele si utilajele de deszapezire, din cauza viscolului si a zapezii spulberate, la aceasta ora mai sunt sapte localitati izolate: Smulti, Cuca, Baleni, Scanteiesti, Varlezi, Beresti Meria, sat Roscani-Baneasa. In prezent, se actioneaza cu toate fortele disponibile pentru asigurarea cel putin a unei cai de acces catre aceste localitati", se arata in comunicat.

In ceea ce priveste situatia drumurilor, in judetul Galati ramane inchis DN 24 D - limita cu judetul Vaslui-Cuca - intersectie DN 26. Totodata,mai sunt blocate si 16 drumuri judetene pe anumite segmente, fiind vorba despre: DJ 240 A sectorul Carlomanesti - Certesti; DJ 241 H pe sectorul Tepu - Brahasesti; DJ 242 pe sectorul Tg. Bujor - Varlezi; DJ 242 B pe sectorul Beresti - Plesa; DJ 242 D pe sectorul Baneasa - Suceveni; DJ 242 E pe sectorul Roscani - Oancea; DJ 251 pe sectorul Pechea - C. Negri; DJ 251 B pe sectorul Blanzi - Certesti - Corod; DJ 251 J pe sectorul Certesti- Adam; DJ 251 F pe sectorul Draguseni - Smulti; DJ 251 H pe sectorul Corod - Valea Marului; DJ 252 pe sectorul Baltareti - intersectia - E 581 - Buciumeni - Nicoresti - Movileni - Podoleni; DJ 253 pe sectorul Cudalbi - Baleni - Viile; DJ 254 pe sectorul Costache Negri - Grivita - Ivesti; DJ 255 pe sectorul Rediu - Cuca; DJ 261 A pe sectorul Scanteiesti - Frumusita.

Luni seara, 12 localitati din judetul Galati erau izolate, in conditiile in care drumurile catre acestea au fost acoperite de zapada spulberata de vantul puternic, arata purtatorul de cuvant al Comandamentului de iarna Galati, Eugen Chirita.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri