Autobuzele RATB au intarziat peste 1.100 minute din cauza masinilor parcate neregulamentar

In primele 20 de zile ale din acest an, mijloacele de transport in comun ale RATB au inregistrat intarzieri de peste 1.100 de minute.

Pe langa defectiunile tehnice, RATB sustine pincipala cauza a acestor intarzieri este reprezentata de „indisciplina si indolenta” soferilor care parcheaza neregulamentar. Cea mai aglomerata zi a fost cea de miercuri, 20 ianuarie, cand intarzierile totale au ajuns la aproape 420 de minute.

„Cei mai afectati sunt calatorii nemultumiti pe buna dreptate ca trebuie sa astepte in statii mijloacele de transport in comun, in conditii meteorologice extreme”, arata RATB pe pagina proprie de Facebook.

Regia Autonoma de Transport Bucureti (RATB) precizeaza ca nu are nicio atributie in ce priveste deblocarea arterelor de circulatie dar in primele 20 de zile ale lunii ianuarie 2016, a fost inregistrat un numar extrem de mare de blocaje care au dus la intarzieri enorme ale vehiculelor din traseu.

Care sunt cele mai dificile trasee?

Potrivit RATB, cele mai afectate de intarzieri au fost tramvaiele liniilor 24, 36, 44 si 46, troleibuzele de pe liniile 65, 66, 70 si 85 si autobuzele liniilor 126 si 178 si 226. De asemenea, in 19 ianuarie, autobuzele liniilor 126, 300 si 368 au fost blocate, in total 150 de minute, pe Strada Episcopiei pe sensul spre Calea Victoriei. Artera a fost blocata, in aceesi zi si in acelasi loc, alte 150 de minute, in mai multe intervale orare.

Citeste si:
STB imparte masti anti-gripa: Reactia cetatenilor
STB imparte masti anti-gripa:...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Sursa foto: mediafaxfoto.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri