Potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean Cluj transmis, duminica, Wizz Air a anuntat aceasta ruta ca parte a programului de vara 2016. ”Compania aeriana Wizz Air lanseaza, luni, o noua ruta intre Cluj-Napoca si Munchen, cu o frecventa de operare de doua zboruri pe saptamana. Wizz Air a anuntat aceasta ruta ca parte a programului de vara 2016, inca din luna septembrie a anului trecut, potrivit Mediafax.

Wizz Air va opera zborurile intre Cluj-Napoca si Memmingen, aeroportul regional din vestul orasului München, in zilele de luni si vineri. Tarifele incep de la 24.99 euro/ 109 lei”, se arata in documentul citat. Wizz Air va adauga cea de-a 5-a aeronava la baza sa din Cluj-Napoca din luna iulie 2016, orarul de vara incluzand bilete de avion spre destinatii precum Alicante, Billund, Doncaster/ Sheffield si Berlin, toate incepand in saptamanile urmatoare.

Managerul de comunicare al Wizz Air, Gabor Vasarhelyi, a anuntat intr-un comunicat de presa ca municipiul Cluj-Napoca ramane una din bazele cele mai importante ale companiei si conecteaza aceasta regiune cu multe orase europene cheie. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri si aeronave A321 cu 230 de locuri. Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj mai este legat de Munchen prin cursele aeriene operate de compania germana Lufthansa.