Compania aeriana Wizz Air lanseaza, luni, o noua ruta intre Cluj-Napoca si Munchen Memmingen, cu o frecventa de operare de doua zboruri pe saptamana, pretul unui bilet pornind de la 109 lei.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean Cluj transmis, duminica, Wizz Air a anuntat aceasta ruta ca parte a programului de vara 2016. ”Compania aeriana Wizz Air lanseaza, luni, o noua ruta intre Cluj-Napoca si Munchen, cu o frecventa de operare de doua zboruri pe saptamana. Wizz Air a anuntat aceasta ruta ca parte a programului de vara 2016, inca din luna septembrie a anului trecut, potrivit Mediafax.

Wizz Air va opera zborurile intre Cluj-Napoca si Memmingen, aeroportul regional din vestul orasului München, in zilele de luni si vineri. Tarifele incep de la 24.99 euro/ 109 lei”, se arata in documentul citat. Wizz Air va adauga cea de-a 5-a aeronava la baza sa din Cluj-Napoca din luna iulie 2016, orarul de vara incluzand bilete de avion spre destinatii precum Alicante, Billund, Doncaster/ Sheffield si Berlin, toate incepand in saptamanile urmatoare.

Managerul de comunicare al Wizz Air, Gabor Vasarhelyi, a anuntat intr-un comunicat de presa ca municipiul Cluj-Napoca ramane una din bazele cele mai importante ale companiei si conecteaza aceasta regiune cu multe orase europene cheie. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri si aeronave A321 cu 230 de locuri. Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj mai este legat de Munchen prin cursele aeriene operate de compania germana Lufthansa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri