Ministrul Transporturilor: La Tarom vor urma schimbari, abordarea de pana acum nu a fost potrivita

Ministrul Transporturilor a anuntat schimbari la Tarom, in contextul grevei spontane, dar nu a vrut sa detalizez. Acesta a criticat politica de management, afirmand ca abordarea nu a fost una potrivita.

La solicitarea jurnalistilor, ministrul Transportului a precizat la finalul sedintei executivului ca este la curent cu greva de la Tarom, conform Mediafax.

El a adaugat ca angajatii sunt nemultumiti din cauza neplata orelor suplimentare si renuntarea managementului la ideea ca serviciul de asistenta tehnica a aeronavelor sa fie externalizat.

"La Tarom a fost in derulare o analiza pe orele suplimentare. Nu acesta este singurul motiv. Inteleg ca ei mai au si niste nemultumiri generale despre modul in care a inceput sa se schimbe procedura de lucru in Tarom in acest moment, pentru ca deja acolo sunt niste schimbari. Nu vreau sa spun mai mult, dar si saptamanile care vin veti mai vedea niste schimbari la Tarom", a spus ministrul Dan Costescu.

Intrebat de jurnalisti la ce schimbari se refera, ministrul nu a dorit sa detalieze.

"Le-am anuntat (schimbarile-n.r.), o sa se vada la momentul in care se vor produce. Sunt niste modificari treptate de politica si in acelasi timp de abordare pentru ca abordarea de pana acum la Tarom nu a fost una potrivita", a precizat Costescu.

Sursa foto: Jaromir Chalabala / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri