Reprezentantii Asociatiei Colectiv GTG3010 au depus in fata sediului DNA, un numar de 64 de lumanari, anuntand ca in perioada urmatoare vor fi facute si sesizari cu privire la fraudarea semnaturilor pentru candidatura la primarie in cazul lui Cristian Popescu Piedone,conform Mediafax.ro

"Am depus 64 de lumanari. Vrem sa trezim procurorii. Nu este normal ca un domn sa vrea sa candideze la primarie, desi are dosare care nu se mai finalizeaza ", a declarat Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010.

Cele 64 de lumanari, reprezentand numarul mortilor din Clubul Colectiv, au fost depuse la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, alaturi fiind asezate mesajele "Nu va grabim, doar va amintim" si "Niciun vinovat de la Colectiv nu va scapa nepedepsit".

Rudele victimelor din clubul Colectiv anunta ca in urmatoarea perioada vor fi facute si plangeri la DNA.""Justitia a stabilit ca in cazul strangerii de semnaturi pentru Piedone a fost vorba despre frauda. Vom face plangere la procuratura, pentru ca procuratura doarme. DNA cheama tot felul de politicieni la audieri care se retrag din competitie, dar Piedone candideaza", a mai spus Eugen Ianuc pentru MEDIAFAX.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Ce schimbari s-au produs la doua luni de la tragedia din #Colectiv