10 Mai 2016

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, demisioneaza. Dacian Ciolos i-a acceptat demisia



Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, demisioneaza, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale. Acestea au precizat ca acesta a avut o discutie cu premierul Dacian Ciolos in care l-a informat despre intentia de a demisiona, iar Dacian Ciolos i-a acceptat demisia News.ro

Aceasta demisie a ministrului Sanatatii are loc in plin scandal legat de dezinfectantii diluati folositi in spitale si livrati de Hexi Pharma.
Ministrul Sanatatii a parasit sediul Guvernului, unde ar fi avut o discutie cu Ciolos si unde s-a desfasurat sedinta cu specialistii din domeniul medical.

In Bucuresti a avut loc un miting in care a fost ceruta demisia ministrului Patriciu Achimas Cadariu, iar in ziua urmatoare premierul Dacian Ciolos a convocat la guvern o sedinta cu specialistii din sanatate, pentru a gasi o solutie in aceasta situatie. Cadariu nu a participat la aceasta sedinta, desi initial existasera informatii legate de prezenta sa in guvern.

Un alt scandal care a marcat mandatul de sase luni al lui Cadariu a fost cel al copiilor diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic, mai multi bebelusi pierzandu-si viata.



Citeste si