Ocupantii masinii au reusit sa fuga, dar politistii i-au identificat ulterior si i-au dus la audieri. Potrivit Politiei Capitalei, incidentul a avut loc vineri seara, in jurul orei 22.40, dupa ce un echipaj de siguranta publica al Sectiei 7 Politie, a observat un autoturism Volkswagen, in care se aflau doua persoane, arata News.ro.

"La semnalul regulamentar al politistilor, in loc sa opreasca, soferul a demarat in viteza. S-a trecut la urmarirea acestuia si, in zona Strazii Lopetii, soferul a pierdut controlul directiei si a intrat in lacul Plumbuita", se arata intr-un comunicat dat de Politia Capitalei. Cei doi pasageri ai masinii au reusit sa fuga, iar in cursul noptii politistii i-au identificat, si, sambata dimineata, cei doi au fost depistati si dusi la audieri.

In prezent, se efectueaza cercetari pentru infractiunile de conducere a unui autoturism neinmatriculat si conducere fara permis. Cei doi tineri sunt frati - cel care se afla la volanul masinii este major, iar celalalt este minor. Pentru oprirea autoturismului a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de arma, in plan vertical, fara a rezulta victime sau pagube materiale, mai precizeaza Politia Capitalei.