Mii de persoane alearga la Semimaratonul Bucuresti; traficul rutier este inchis pe o distanta de 21 de kilometri

Mii de persoane alearga astazi, in cea de-a doua zi de desfasurare a Semimaratonului Bucuresti, care are loc in zona Piata Constitutiei, circulatia fiind inchisa pe o distanta de 21 de kilometri. La maraton si-au anuntat participarea si ministrii Educatiei si Muncii, dar si creatoarea de moda Adina Buzatu, Cornel Ilie sau Ioana Ginghina.

Astazi, la a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti si-au anuntat participarea la cursele competitive Adrian Curaj, ministrul Educatiei, Dragos Paslaru, ministrul Muncii, si Mircea Valentin, seful Corpului de Control al premierului, alaturi de alergatori amatori si de elita din peste 60 de tari, potrivit News.ro.

La semimaraton participa si creatoarea de moda Adina Buzatu si chef Adrian Hadean, care alearga pentru copiii sprijiniti de Fundatia Hope and Homes for Children, in timp ce Cornel Ilie, Oana Tache si Ioana Ginghina vor alerga pentru echipa Salvati Copiii, pentru a sustine cauza copiilor nascuti prematur, unul dintre programele mari ale organizatiei.

Traficul rutier, inchis pe o distanta de 21 km

Astazi, in cea de-a doua zi de desfasurare a evenimentului, traficul este inchis pana la ora 15.30, pe o distanta de 21 de kilometri, pe urmatoarele trasee:

Pentru Cursele Semi-maraton, Cursa Individuala Volkswagen, Stafeta Vodafone (21km, 10km si 8k+8k+5k): Piata Constitutiei; Bulevardul Libertatii – Rondul Cosbuc, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei, Bulevardul Unirii, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Piata Muncii (Hurmuzachi), Bulevardul Basarabia (pana la Bulevardul Chisinau), zona Arena Nationala, Bulevardul Basarabia, Piata Muncii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Piata Constitutiei, Bulevardul Libertatii, Bulevardul Natiunile Unite, Piata Natiunile Unite, Splaiul Independentei, Calea Victoriei (pana la strada Matei Millo), Splaiul Independentei (pana la intersectia cu strada Stirbei Voda), Splaiul Independentei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei.

Citeste si:
Traficul rutier din Capitala, restrictionat sambata si duminica
Traficul rutier din Capitala,...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Pentru Cursa Populara Mega Image si Cursa Adolescentilor(3,6 km): strazile din jurul Palatului Parlamentului si ale Parcului Izvor, respectiv Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie, strada Izvor, Hasdeu, Splaiul Independentei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei. Bulevardele din jurul Pietei Constitutiei vor ramane restrictionate traficului rutier pana la ora 14.30 pentru desfasurarea Curselor Copiilor si anume: Piata Constitutiei, Bulevardul Unirii, cu intoarcere pe celalalt sens al Bulevardului Unirii cu sosire in Piata Constitutiei.

De asemenea, liniile de transport in comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate. Bucharest Running Club organizeaza acest eveniment in parteneriat cu Federatia Romana de Atletism, Primaria Capitalei, Ministerul Tineretului si Sportului, Inspectoratul Scolar, alaturi de companii sponsor si parteneri media. Fondurile adunate de alergatori sunt donate celor 10 cauze asociate ale evenimentului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri