Primaria Capitalei organizeaza luni seara, in Piata Constitutiei, "Revelionul Centenar", un show de peste sase ore, care marcheaza cei 100 de ani de la Marea Unire.

Incepand cu ora 19,30, pe scena din Piata Constitutiei vor urca, printre altii, Delia, Carla's Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nuca, Mark Stan, Alex Calancea si Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Tarziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori.

Artistilor romani li se adauga un invitat special - DJ-ul international Andre Tanneberger, cunoscut cu numele de scena ATB, care va mixa live. La miezul noptii va avea loc un foc de artificii.

Prezentatorii serii vor fi Diana Munteanu si Dorian Popa.

Programul evenimentului

  • 9:30 – 20:25 Nicoleta Nuca, Smiley, Mark Stam
  • 20:25 – 21:25 Alex Calancea si Lupii, Vescan, Irina Rimes, Dorian Popa
  • 21:25 – 22:25 Noaptea tarziu, Vanotek & Lori, Antonia, The Motans
  • 22:25 – 23:05 Carla’s Dreams
  • 23:05 – 23:55 Delia
  • 00:15 – 01:15 ATB

Restrictii de circulatie

In zona se vor aplica restrictii rutiere din 31 decembrie, incepand cu ora 13:00 pana in data de 1 ianuarie, ora 6:00, fiind afectate bulevardele Unirii (tronsonul cuprins intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei) si Libertatii (tronsonul cuprins intre Bd. Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri