Companiile care recruteaza pe prin intermediul siteului au, de acum, o optiune in plus prin care sa atraga candidatii doriti, dupa ce a introdus posibilitatea personalizarii paginilor de companie. Prin editarea noului profil, firmele isi cresc relevanta si devin mai atractive pentru cei care vor sa-si incerce sansa de a face un nou pas in cariera.

eJobs le ofera posibilitatea companiilor, prin noile facilitati lansate, sa incarce fotografii si filmulete de prezentare. Astfel, candidatii vor putea vedea cum arata sediul in care vor lucra, care este atmosfera de lucru si poate chiar si pe viitorii colegi.

In plus, firmele au posibilitatea de a-si conecta in pagina personalizata de pe eJobs si contul de Facebook, ceeaa ce le poate confirma candidatilor autenticitatea informatiilor.

Citeste si:

Astfel, prin intermediul „Profilului de companie” eJobs imbunatateste procesul recrutarii, atat pentru companii, cat si pentru aplicantii la joburi.

Infiintat in 1999, eJobs este primul portal de recrutare online lansat in Romania. Utilizat in prezent de peste 3,3 milioane de profesionisti, eJobs.ro ofera acces la locuri de munca in cadrul celor mai importante companii din tara. eJobs Group SRL face parte din trustul Ringier Romania, membru Ringier AG.