"In actiune, in timpul meciului, in momentul respectiv, nu am vazut ca i-am atins bratul (lui Ciprian Tatarusanu). Abia pe reluari am observat. Se poate fluiera in astfel de situatii. Insa nu eram in careul mic si nu a existat o intentie de a lovi. Cine sare cu bratele pe langa corp? Se poate intampla sa faultez. Slava Domnului, arbitrul nu a dictat fault", a spus Olivier Giroud, potrivit News.ro.

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa de selectionata Frantei, scor 2-1 (0-0), in primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France. Golurile au fost marcate de Giroud '58, Payet '89, respectiv Stancu '65 din penalti. Meciul a fost arbitrat de Viktor Kassai.

The Mirror: Subestimezi Romania pe riscul tau la Euro 2016

Publicatia britanica The Mirror a scris dupa meciul de deschidere al Euro 2016 ca formatiile care subestimeaza nationala Romaniei o fac pe riscul lor, iar reprezentativele Albaniei si Elvetiei ar trebui sa fie constiente ca jucatorii lui Anghel Iordanescu nu au venit in Franta sa faca figuratie.

"Romania a avut un inceput mai impunator. Hugo Lloris a trebuit sa fie atent pentru a-i contracara pe Stancu si Andone, care au fost agonizant de aprope de a marca. A fost un semnal de trezire pentru Franta, dar Romania nu a terminat aici, facand o noapte de teste pentru Deschamps. Apararea lor, atat de puternica in calificari, a fost bine organziata, dar a fost de asemenea de remarcat cat de multi oameni ducea Romania in atac imediat ce recupera mingea", a scris The Mirror, potrivit News.ro.

Citeste si:

Publicatia britanica noteaza in continuare ca "cei doi mijlocasi centrali au trimis bombe inainte si Cristian Sapunaru si-a intins picioarele ca sa acopere o suprafata mai mare.(...) Albania si Elvetia sa fie avertizate: e clar ca trupa lui Anghel Iordanescu nu a venit aici sa faca numarul de echipe". Daily Mail i-a remarcat pe fundasii centrali Vlad Chiriches si Dragos Grigore, care au aratat de ce "parteneriatul lor a fost o piatra de temelie a succesului din preliminarii."

"De ce alti jucatori ai Frantei (n.r. - in afara de Payet) nu au stralucit?", s-a intrebat BBC: "Creditul trebuie sa fie al Romaniei, care a aratat de ce a avut defensiva cu cele mai bune cifre in preliminarii". Reprezentativa Romaniei a fost invinsa de selectionata Frantei, scor 2-1 (0-0), in primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France.

Golurile au fost marcate de Giroud '58 si Payet '89 pentru Franta, respectiv Stancu '65 (penalti). Romania va evolua in etapa a doua a grupei de la Euro 2016, miercuri, de la ora 19.00, cu Elvetia.

Sursa foto: Agerpres