Desi initial turneul ar fi urmat sa se joace la Marbella (Spania), acesta va avea loc la Budapesta, scrie Digi24, citand emisiunea Asii Tenisului de la DigiSport. "Neavand unde, jucandu-l in tiganie acolo, facand o treaba doar sa nu ne ia licenta, am plecat, turneul de joaca de anul viitor la Budapesta. Deci s-a terminat treaba, sa-l faca si altii", a afirmat Tiriac.

Ce declara Ion Tiriac despre turneul BRD Nastase Tiriac Trophy

La 9 martie, Ion Tiriac anunta ca va vinde turneul ATP BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti si ca anul acesta se desfasoara ultima editie. "Turneul este de vanzare. E ultima oara cand mai vedeti acest turneu. Eu nu pot sa-mi bat joc de imaginea mea, intr-un sport in care am fost cineva. Ce sa facem? Sa facem greva? Sa ne ducem in fata Guvernului? Nu moare nimeni. Viata merge inainte. Ne-am chinuit 21 de ani, dar asa nu se mai poate", a declarat Tiriac in martie.

El a a anuntat atunci si ca meciurile de la editia din acest an a BRD Nastase Tiriac Trophy nu se disputa si pe terenul central de la Arenele BNR, ci doar pe terenurile alaturate, deoarece arena centrala este inchisa, pentru ca nu respecta standardele ISU.

Sursa foto: BRD Nastase Tiriac Trophy