Astfel, cele mai multe dintre casele de pariuri dau cota de 1,25 pentru un rezultat la referendum pentru ramanerea Marii Britanii in UE, in timp ce o victorie a celor care vor iesirea tarii din Uniunea Europeana (Brexit) este cotat cu 4.

Bet365 Ladbrokes WilliamHill Betfair SkyBet
Ramanere in UE 1,25 1,25 1,22 1,25 1,25
Iesire din UE 4 4 4 4 4

Sursa cote: www.oddschecker.com

Potrivit cotidianului The Guardian, pariurile puse online implica o probabilitate de 76% ca referendumul sa se incheie cu un rezultat pentru ramanerea in UE si de numai 24% pentru parasirea uniunii.

Sondajele realizate in ultimele zile arata ca este o cursa stransa pentru a anticipa rezultatul referendumului. Cresterea sprijinului pentru iesirea Marii Britanii din UE s-a oprit saptamana trecuta, ca urmare a uciderii parlamentarei laburiste Jo Cocs, care sustinea ramanerea.

Citeste si:

Cotele de la casele de pariuri online au indicat mai precis rezultatul final in cazul multor alegeri politice pentru care sondajele au dat rezultate pea stranse pentru a evidentia un castigator.

In comparatie, Albania a avut la meciul cu Romania o cota de 3,2 pentru victorie, in timp ce Romania a fost cotata cu 2,2, considerandu-se ca avea sanse mai bune. Meciul de la sfarsitul saptamanii trecute s-a incheiat cu victoria Albaniei, cu 1-0.

Sursa foto: Shutterstock