Tratarea cancerului si a afectiunilor reumatologice ar putea deveni mai accesibila datorita unui sistem de distributie a medicamentelor introdus, in premiera pentru Romania, de catre compania farmaceutica Roche Romania.

Pacientii care au nevoie de medicamente pentru tratarea cancerului si a afectiunilor reumatologice ar putea avea acces mai usor la produse conform acestui model de distributie. Dezvoltat in colaborare cu partenerii companiei , dar si pe baza sugestiilor primite de la asociatiile de pacienti, medici, pacienti, farmacisti si manageri de spitale, noul model de distributie va permite atat spitalelor, cat si farmaciilor de circuit deschis, sa puna la dispozitia pacientilor medicamentele necesare , fara eventuale intreruperi si in cantitati suficiente.

Programul "Direct-la-Farmacie"

In cadrul noului model de distributie, Roche Romania a lansat si programul “Direct-la-Farmacie”. Astfel, sunand la numarul de telefon gratuit 0800 390 090, de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00, pacientii vor putea avea acces la medicamentele Roche prescrise pentru tratarea cancerului si afectiunilor reumatologice, ce se pot elibera de la una din farmaciile cu circuit deschis, partenere in acest program.

Programul “Direct - la - Farmacie” este disponibil doar pentru medicamentele Roche destinate tratamentului cancerului si afectiunilor reumatologice, ce se pot elibera in farmaciile cu circuit deschis.

Prezent pe piata romaneasca inca din perioada interbelica, Roche isi redeschide reprezentanta locala in anul 1992. In anul 2005, grupul Roche ia decizia sa infiinteze societatea comerciala S.C. Roche Romania SRL, urmand ca activitatea reprezentantei din Bucuresti sa fie preluata de compania locala nou infiintata.

Sursa foto: funnyangel / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri