Banii alocati pentru extinderea retelelor de apa si canalizare in zonele cartierelor Aparatorii Patriei, Ion Creanga si sos. Petricani, aproximativ 2,5 milioane de euro, vor fi recuperati din fonduri europene, prin semnarea unui contract de finantare care permite ca investitia sa devina cheltuiala eligibila in Programul Opertional Sectorial Mediu 2007 – 2013.

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) informeaza, sambata, ca primarul Gabriela Firea si directorul general adjunct al Directiei Generale Infrastructura din Ministerul Fondurilor Europene, Oana Arat, au semnat un contract de finantare pentru Proiectul retrospectiv avand ca obiect extinderea retelelor de apa si canalizare in zonele cartierelor Aparatorii Patriei (sector 4), Ion Creanga si sos. Petricani (sector 2), scrie News.ro.

„Prin acest contract se obtine pentru bugetul Municipiului Bucuresti, o suma de aproximativ 2,5 milioane de euro. Lucrarile au fost executate in perioada 2010 - 2012 si au fost finantate initial din bugetul local. Prin incheierea acestui contract de finantare, investitia devine cheltuiala eligibila in cadrul Programului Operational Sectorial Mediu 2007-2013, urmand a fi rambursata”, precizeaza PMB.

In total, sase strazi din cartierul Ion Creanga si 18 strazi din cartierul Aparatorii Patriei au fost echipate cu retele de apa si canalizare, iar doua artere de mare capacitate pentru alimentare cu apa au fost deviate pe sos. Petricani pentru a permite instalarea de retele pe alte 29 de strazi din cartierul Steaua Rosie - Petricani, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a zonelor defavorizate ale Capitalei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri