Cristoph Daum este noul selectioner al echipei de fotbal a Romaniei. Federatia Romana de Fotbal i-ar fi oferit acestuia un salariu anual de 1,1 milioane de euro, a scris cotidianul Bild.

Cu un salariu anual de 1,1 miliaone de euro, acesta va ajunge sa fie platit lunar cu aproximativ 92 de mii de euro, de 3 ori mai mult decat cel mai bine platit fotbalist in Romania de anul trecut, acesta avea un salariu de 30.000 de euro, conform News.ro

"Nu pot sa comentez nimic pana nu s-a uscat cerneala de pe contract", a spus Daum pentru Bild, conform n-tv.de.

In varsta de 62 de ani, Daum a antrenat ultima data in 2014, pe Bursaspor. Anterior, el a mai condus echipele FC Koln, VfB Stuttgart, Besiktas, Bayer Leverkusen, Fenerbahce, Austria Viena, Eintracht Frankfurt si FC Bruges.

El a castigat titlul cu VfB Stuttgart (1991/1992), Besiktas (1994/1995), Austria Viena (2002/2003) si Fenerbahce (2003/2004 si 2004/2005).
In 2000, Cristoph Daum a fost implicat intr-un scandal de consum de droguri. El a recunoscut ca a consumat cocaina. Aceasta problema l-a indepartat de postul de selectioner al Germaniei, functie la care era favorit in vara anului 2000.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, duminica, la Digi 24, ca viitorul selectioner al Romaniei va fi unul "strain de grupurile de interese, de tot ce inseamna tinerea fotbalului romanesc in aceasta mlastina", lasand sa se inteleaga ca va fi un antrenor german.

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selectionata Albaniei, in ultimul meci al Grupei A si a fost eliminata de la Campionatul European. Romania a ocupat ultimul loc in Grupa A. Romania a pierdut anterior cu Franta, scor 1-2, si a remizat cu Elvetia, scor 1-1. Jucatorii antrenati de Iordanescu aveau ca obiectiv calificarea in optimile de finala ale Euro-2016. Dupa participarea la turneul final al CE, contractul selectionerului Anghel Iordanescu s-a incheiat.

Sursa foto: Gustavo Frazao / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri