Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala a desemnat firma de executive search George Butunoiu pentru a furniza asistenta de specialitate in procesul de recrutare si selectie, conform prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare.

Compania Nationala Posta Romana S.A. a fost infiintata si functioneaza conform prevederilor HG 371/1998. Compania functioneaza sub autoritatea Ministerului Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala si desfasoara activitati de interes public national. C.N. Posta Romana S.A. este cel mai mare angajator din Romania, avand peste 27.000 de angajati, o cifra de afaceri de aproximativ un miliard de lei si un profit de 22 de milioane de lei.

Misiunea postului

Noua conducere, prin membrii Consiliului de Administratie, va avea ca misiune principala aducerea companiei la standarde europene intr-o perioada rezonabila de timp, fiind mandatata cu o vasta putere si o autoritate extinsa. Directiile si actiunile strategice de urmarit in acest demers vor fi discutate cu cei care vor candida pentru aceste posturi in fazele avansate ale procesului de recrutare, astfel incat cel putin o parte dintre acestea si o serie de obiective cuantificabile generice sa poata fi incluse in contractul de mandat al noilor membri ai Consiliului de Administratie; criteriile de performanta vor fi identificate si detaliate in cel mai scurt timp posibil, dupa preluarea postului.

Rolurile si responsabilitatile generale pentru membrii Consiliului de Administratie sunt cele obisnuite pentru orice post similar din mediul privat sau companii publice de dimensiuni comparabile. Atributiile specifice pentru aceste posturi in cadrul C.N. Posta Romana S.A. se regasesc in statutul companiei, actul constitutiv si celelalte instrumente care reglementeaza activitatea companiei. Aceste documente pot fi consultate pe site-ul companiei, respectiv www.posta-romana.ro.

Profilul candidatului ideal este profilul obisnuit corespunzator nivelului de senioritate necesar ocuparii unui asemenea post intr-o companie privata sau publica de mari dimensiuni si cu o mare complexitate a activitatii.

Candidatii pot trimite un C.V. detaliat la adresa de e-mail cv@georgebutunoiu.com, specificand postul pentru care candidati. Confirmarea primirii candidaturii se va face exclusiv prin e-mail cu "reply" la adresa de la care a fost trimis mesajul initial, precizand numele consultantului care confirma inregistrarea candidaturii. Termenul pentru depunerea candidaturilor este de 30 de zile de la data primei aparitii publice a anuntului.

Candidaturile primite dupa acest termen ar putea sa nu mai fie luate in considerare.

Candidatii care nu sunt invitati la interviu intr-un interval de maximum 45 de zile de la data primei aparitii publice a anuntului, vor fi considerati respinsi fara sa mai fie necesara o alta confirmare a respingerii candidaturii.

Sursa foto: Zadorozhnyi Viktor / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri