Sotia sefului statului, Carmen Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, raspunzand unei intrebari, ca este mult mai bine ca un copil sa fie intr-o scoala, iar acest lucru este atat in beneficiul lui, cat si al familiei, adaugand ca oamenii sunt ”fiinte sociale” si trebuie sa fie cat mai multi impreuna.

”Este mult mai bine sa fie (n.r. - copilul) intr-o scoala, intr-o comunitate, este in beneficiul lui si al familiei. Nici nu se compara, suntem fiinte sociale, trebuie sa fim cat mai multi impreuna, asa ne simtim bine”, a spus jurnalistilor Carmen Iohannis, potrivit News.ro.

Sotia sefului statului a participat, duminica dupa-amiaza, timp de o ora si jumatate, la evenimentul "Kids Day" din cadrul turneului de tenis Sibiu Open, unde s-a intalnit cu mai multi copii care practica diverse sporturi, a facut poze cu acestia, apoi a jucat tenis. In urma cu cateva zile, cantareata Dana Nalbaru scria pe blogul sau ca, impreuna cu sotul sau, actorul Dragos Bucur, si cu fiica lor de noua ani, Sofia, au decis sa o retraga pe fetita de la scoala si sa invete in sistem ”home schooling”.

”Am retras-o pe Sofia de la scoala. De tot. Am ales ca ea sa invete in sistem home schooling despre lucrurile care ii plac si fara constrangeri, fara competitii impuse, fara note sau calificative. Ne-am gandit bine inainte de a lua aceasta decizie si ne-am facut temele inainte de a ne arunca spre un asemenea viitor”, a scris Dana Nalbaru. Postarea cantaretei a starnit numeroase reactii in presa si pe retelele de socializare.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri