”Este mult mai bine sa fie (n.r. - copilul) intr-o scoala, intr-o comunitate, este in beneficiul lui si al familiei. Nici nu se compara, suntem fiinte sociale, trebuie sa fim cat mai multi impreuna, asa ne simtim bine”, a spus jurnalistilor Carmen Iohannis, potrivit News.ro.

Sotia sefului statului a participat, duminica dupa-amiaza, timp de o ora si jumatate, la evenimentul "Kids Day" din cadrul turneului de tenis Sibiu Open, unde s-a intalnit cu mai multi copii care practica diverse sporturi, a facut poze cu acestia, apoi a jucat tenis. In urma cu cateva zile, cantareata Dana Nalbaru scria pe blogul sau ca, impreuna cu sotul sau, actorul Dragos Bucur, si cu fiica lor de noua ani, Sofia, au decis sa o retraga pe fetita de la scoala si sa invete in sistem ”home schooling”.

”Am retras-o pe Sofia de la scoala. De tot. Am ales ca ea sa invete in sistem home schooling despre lucrurile care ii plac si fara constrangeri, fara competitii impuse, fara note sau calificative. Ne-am gandit bine inainte de a lua aceasta decizie si ne-am facut temele inainte de a ne arunca spre un asemenea viitor”, a scris Dana Nalbaru. Postarea cantaretei a starnit numeroase reactii in presa si pe retelele de socializare.

Sursa foto: Agerpres