Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o avertizare meteorologica de vreme rea valabila incepand de duminica, de la ora 14.00, si pana lana luni, la ora 9.00, interval in care sunt prognozate intensificari ale vantului, ploi si ninsori in zonele montane.

Potrivit avertizarii meteorologice, in Carpatii Orientali va ninge si se va depune strat nou de zapada, iar in cursul serii si al noptii de duminica spre luni vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare si in Carpatii Meridionali, scrie News.ro.

De asemenea, vor fi intensificari temporare ale vantului, in special in regiunile sudice, cu viteze care vor depasi la rafala 40 - 50 de kilometri pe ora, iar pe crestele montane viteza vantului va fi de 60 de kilometri pe ora si ar putea sa viscoleasca ninsoarea.

Meteorologii spun si ca in restul tarii va ploua, iar trecator, in Subcarpatii Moldovei si in estul Transilvaniei, se vor semnala precipitatii. Cantitatile de apa vor depasi local 10 - 15 litri pe metrul patrat, iar in nord-vest, centru si est, izolat 20 - 25 de litri pe metrul patrat.

Sursa foto: Brian A Jackson/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri