Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a adresat, astazi, un mesaj cu ocazia comemorarii unui an de la tragedia din Colectiv, afirmand ca avem "datoria morala" fata de victime, dar si fata de supravietuitori, sa ne asiguram ca astfel de evenimente nu se repeta.

"Astazi este o zi trista pentru Romania. La comemorarea unui an de la tragedia din clubul Colectiv, cea care a marcat o tara intreaga si care a indoliat zeci de familii, cu totii avem datoria sa pastram un moment de reculegere pentru cei care si-au pierdut viata. Drama parintilor, a supravietuitorilor, dar si a prietenilor acestora ne obliga pe toti sa nu uitam vreun moment de ceea ce s-a intamplat in acea noapte de 30 octombrie. Avem o raspundere morala fata de toti cei care si-au pierdut viata, dar si fata de cei care au supravietuit acelei tragedii, de a face tot ce putem ca astfel de evenimente groaznice sa nu mai aiba loc", scrie Calin Popescu Tariceanu, pe Facebook, potrivit News.ro.

Seful Senatului mai spune ca avem cu totii obligatia sa fim alaturi de familiile indurerate, de parintii care si-au pierdut copiii in acel tragic eveniment "si sa dam dovada de solidaritate, de compasiune si de incurajare fata de cei care au supravietuit acelei nopti".

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
CT Popescu: Strada e larg reprezentata, chiar si Tariceanu