Simona Halep a declarat, duminica, la revenirea in Romania, ca 2016 a fost un an foarte bun din punctul de vedere al rezultatelor, chiar daca au existat si momente mai grele.

"Am fost un pic accidentata, ele au jucat mai bine decat mine la Turneul Campioanelor, dar sunt bucuroasa ca sunt acasa. Imi voi lua o vacanta pentru recuperare, ca sa imi recapat fortele pentru anul viitor. Sunt foarte multumita, a fost un an foarte bun din punctul de vedere al rezultatelor. Au fost si momente frumoase, si momente grele, dar le-am trecut cu bine si acesta este cel mai important lucru. Nu vreau nici acum sa vorbesc despre accidentare, s-a incheiat anul, am timp de recuperare si sa ma fac bine. Domnul Tiriac are dreptate, am inceput sa muncesc mai mult decat o faceam inainte. Inca nu am ajuns la nivelul maxim. Va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren ca sa pot sa ajung si mai sus", a spus Simona Halep, conform DolceSport, citat de News.ro.

Visul Simonei Halep continua sa fie castigarea unui Grand Slam, iar sportiva romana este bucuroasa ca Ilie Naastase va fi capitan nejucator al echipei de Fed Cup. "Ma bucur sa aud ca domnul Ilie Nastase va fi capitan nejucator al echipei de Fed Cup. Cred ca este o decizie buna. Este o onoare pentru mine sa il am capitan pe Ilie Nastase. Este persoana potrivita sa fie alaturi de noi cand jucam pentru tara. Dansul este capitan, nu antrenor. Are destula experienta, a jucat finale de Cupa Davis, cred ca este in mare masura sa vorbeasca despre tenis. Stie foarte bine. Am terminat un an foarte greu, dar visul meu in cariera este sa castig un Grand Slam. Nu stiu insa cand se va intampla asta", a comentat Simona Halep".

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), de jucatoarea Dominika Cibulkova, locul 8 WTA si cap de serie numarul 7, in etapa a treia a Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor. Accidentata la genunchi, Halep a parasit competitia de la Singapore.

Sursa foto: Gabriel Mitrache

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri