Sase TIR-uri au ars, duminica dimineata, in urma unui incendiu izbucnit in parcarea unei societati comerciale din judetul Bacau in care se mai aflau alte aproximativ 40 de camioane. Din primele informatii, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la una dintre masini.

Incendiul a fost anuntat prin 112 duminica dimineata, in jurul orei 4.01, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau, Andrei Grecu, informeaza News.ro.

”Am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la patru TIR-uri parcate intr-o parcare de profil apartinand unei societati comerciale unde se mai aflau aproape 40 de TIR-uri”, a declarat Andrei Grecu.

Patru autospeciale cu apa si spuma, un echipaj SMURD, o grupa operativa, precum si o autospeciala de pompieri privata au intervenit la locul incendiului.

Potrivit sursei citate, focul izbucnit in parcarea din judetul Bacau a fost lichidat dupa aproximativ o ora.

Citeste si:
Ce masuri pregateste Cuc pentru soferii de TIR-uri
Ce masuri pregateste Cuc...

Sase TIR-uri au ars, dintre care patru erau incarcate cu materiale de constructii, unul cu bere, in timp ce unul era gol.

Din primele informatii, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la unul din camioane. Focul s-a propagat foarte repede deoarece masinile erau parcate la o distanta de aproximativ un metru una de cealalta.

Pentru a stabili cauzele care au dus la producerea incendiului, pompierii au folosit si inregistarile de pe camerele de supraveghere amplasate in parcare.

Citeste si:
Incendiu la un tren de calatori
Incendiu la un tren de...

Sursa foto: fluke samed / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Parcarea aproape goala de 77 milioane euro din Bucuresti