Circulatia pe drumul national 1, intre Ploiesti si statiunile de pe Valea Prahovei, se desfasoara cu foarte mare dificultate, miercuri dupa-amiaza, pe sensul de urcare catre munte, unde s-au format blocaje in trafic, iar coloanele de masini se intind pe cel putin zece kilometri. Distanta de aproximativ 12 kilometri intre Campina si Nistoresti este parcursa intr-o ora si jumatate, masinile inaintand cu viteza de 5 km/ora.

O coloana de masini care se intinde pe mai multi kilometri s-a format, miercuri dupa-amiaza, pe DN 1, pe sensul de mers catre Brasov, in conditiile in care mii de turisti se indreapta catre statiunile montane, scrie news.ro.

Drumul se aglomereaza incepand din dreptul municipiului Campina, iar la trecerea de pe tronsonul cu doua benzi pe sens pe cel cu o singura banda pe sens circulatia este aproape blocata.

Conform soferilor aflati in trafic, distanta de 12 kilometri intre municipiul Campina si localitatea prahoveana Nistoresti este parcursa in aproximativ o ora si jumatate, masinile circuland bara la bara, cu viteza foarte redusa si opriri dese.

Oficiali din cadrul IPJ Prahova au declarat ca pe DN 1 sunt coloane in miscare, autovehiculele circula cu viteze de 20 - 30 de kilometri pe ora in zona Comarnic si in zona statiunii Busteni si s-au creat ambuteiaje in zonele unde se trece de pe doua benzi pe o banda pe sens.

Citeste si:
Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. In zona Busteni ploua torential
Infotrafic: Trafic rutier...

Politistii le cer soferilor ”sa respecte indicatiile agentilor rutieri si sa manifeste disciplina in trafic”, precizeaza rerezentantii Politiei Prahova.

Inca dinaintea pranzului, Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunsa ca circulatia se desfasoara ingreunat, in coloana, pe DN1, pe sensul spre Valea Prahovei. Potrivit sursei citate, pe DN 1 se circula in coloana in dreptul localitatii Comarnic, pe sensul de mers spre Brasov, intre kilometrii 101 si 107, precum si in Busteni, intre kilometrii 129 si 131.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Aglomeratie pe DN1 spre Capitala. Bucurestenii se intorc de la munte