Aproape 250 de soferi au ramas fara premise si peste 3.500 au fost amendati in primele doua zile ale minivacantei

Aproape 250 de soferi au ramas fara premise auto in primele doua zile ale minivacantei de Ziua Nationala si peste 3.500 au fost amendati de politisti, dintre care 1.270 pentru ca au condus cu viteza si 22 pentru ca s-au urcat bauti la volan.

Politistii au intervenit, miercuri si joi, la peste 4.600 de evenimente sesizate si au depistat peste 240 de persoane suspectate de comiterea unor infractiuni, dintre care 144 persoane au fost prinse in flagrant, pentru 14 dintre acestea fiind luate masuri preventive. De asemenea, au fost identificat cinci persoane urmarite la nivel national, a anuntat, vineri, Politia Romana, conform News.ro.

Politistii aflati in trafic au amendat 3.536 de soferi, dintre care 1.270 pentru depasirea limitelor legale de viteza si 22 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Dintre cei peste 3.500 de soferi, 241 au ramas fara permise de conducere, 30 dintre acestia deoarece s-au urcat bauti la volan si 100 pentru conducere cu viteza excesiva. De asemenea, politistii au retras 54 de certificate de inmatriculare.

In primele doua zile ale minivacantei de Ziua Nationala, politistii au dat peste 4.700 de amenzi, in valoare de aproape 1,4 milioane de lei si au confiscat bunuri in valoare de peste 11.500 de lei. Cele mai multe amenzi, respectiv 932, au fost date pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica, alte 46 de persoane fiind sanctionate pentru activitati comerciale ilicite.

Citeste si:
Concurența a sancţionat 5 companii din construcții pentru licitații...
Consiliul Concurentei a...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Peste 8.400 de politisti au fost prezenti in locurile unde au avut loc manifestari publice, in zonele cu aflux mare de public, precum si pe principalele drumuri nationale si autostrazi. Politia Romana a precizat ca in primele doua zile ale minivacantei de Ziua Nationala nu au fost inregistrate evenimente deosebite.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri