Unsprezece judete din estul, sudul si sud-estul tarii vor fi, de joi pana sambata, sub avertizare cod galben de ninsori si vant, care la rafala poate depasi 70 de kilometri pe ora.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de joi, ora 12.00, pana vineri, la ora 23.00, in Dobrogea, estul Munteniei si sudul Moldovei, vantul va avea intensificari sustinute, cu viteze la rafala de 55-65 de kilometri pe ora. Pe litoral si in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Vrancea, temporar vor fi rafale de peste 70 de kilometri pe ora, conform News.ro.

Judetele Constanta, Ialomita si Calarasi vor fi, de vineri, ora 08.00, pana sambata, la aceeasi ora, sub avertizare cod galben de ninsori viscolite. In cele trei judete, vineri si in noaptea de vineri spre sambata, temporar, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusa. Pe litoral, ar putea fi si precipitatiile mixte, cu formare de polei.

Sursa foto: Edgelore | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri