10 Ianuarie 2017

CFR Calatori: 40 de trenuri sunt anulate luni, majoritatea fiind legaturi intre Capitala si estul tarii



CFR Calatori a anulat, luni, 40 de trenuri, majoritatea fiind legaturi intre Capitala si localitati din estul tarii, iar din cauza gerului se circula cu restrictii de viteza pe regionalele Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta.

Compania CFR Calatori a anulate 40 de trenuri, care circula pe rute ce fac legatura intre Capitala si localitati din estul tarii. ”Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Calatori care circula zilnic in Romania, s-a luat decizia anularii a 40 (ora 7 dimineata) pentru facilitarea accesului utilajelor si a echipelor de interventii si pentru evitarea unor situatii neplacute pentru pasageri”, a precizat CFR Calatori, conform News.ro.

Compania a anuntata ca circulatia este adaptata conditiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a 4 regionale: Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta. Unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie, determinate de necesitatea atasarii locomotivelor Diesel pe anumite intervale de statii din jumatatea de sud a tarii, de reducerea vitezei de circulatie sau de interventia cu pluguri.



Citeste si