Posta Romana avertizeaza ca, pana in 22 ianuarie, trimiterile postale pot ajunge cu intarziere la destinatie

Compania de stat Posta Romana a avertizat, miercuri, ca traficul trimiterilor postale va fi afectat pana pe 22 ianuarie, din cauza conditiilor meteorologice extreme, ceea ce inseamna ca trimiterile vor ajunge cu intarziere la destinatie.

In conditiile in care vremea nefavorabila impune restrictii de trafic, atat pe teritoriul tarii, cat si in ceea ce priveste cursele de transport aerian internationale, fluxul de import, cat si cel de export va fi afectat, conform News.ro.

“Avand in vedere aceste aspecte, este posibil sa apara intarzieri in ceea ce priveste timpii de circulatie in traficul postal. Estimam ca aceasta situatie se va manifesta pana in jurul datei de 22 ianuarie 2017”, a precizat Posta Romana.

Compania de stat, care opereaza o retea de mii de agentii la nivel national, cea mai mare din tara, isi cere scuze tuturor clientilor si partenerilor si ii asigura ca isi va respecta toate obligatiile impuse prin lege. Posta Romana, care este controlata de Ministerul Comunicatiilor, a inregistrat, in primele sase luni din 2016, un profit brut de 19,6 milioane de lei (4,4 milioane de euro), in crestere cu 5% fata de perioada similara a anului trecut.

Citeste si:
Poșta Română anunță planuri ambițioase de digitalizare
Poșta Română anunță planuri...

Sursa foto: Kadmy | Dreamstime.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri