20 Ianuarie 2017

Cod galben de ger in Bucuresti si 21 de judete, unde vor fi temperaturi minime intre -22 si -14 grade, pana sambata dimineata



Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de ger pentru Bucuresti si 21 de judete, unde pana sambata dimineata vor fi temperaturi minime intre -22 si -14 grade.

Avertizarea cod galben de ger a intrat in vigoare joi, la ora 12.00 si este in vigoare pana sambata, la ora 10.00, in Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Sibiu, Alba, Mures, Brasov, Covasna si Harghita, conform News.ro.

In noaptea de joi spre vineri, vremea va fi geroasa in cea mai mare parte a tarii, iar de vineri spre sambata, gerul va persista in special in Transilvania, Oltenia si Muntenia. Temperaturile minime vor fi in general intre -22 si -14 grade, iar cele maxime vor fi preponderent negative, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. In partea a doua a zilei de joi, local, in Muntenia si in Dobrogea vantul va sufla moderat, cu unele intensificari, astfel ca pe spatii restranse zapada depusa anterior va fi temporar spulberata.



Citeste si