Circulatia metroului in statia Mihai Bravu se desfasoara pe un singur fir, vineri dimineata, dupa ce unei persoane i s-a facut rau in tren, iar doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov ii acorda ingrijiri medicale.

In statia de metrou Mihai Bravu se circula pe un singur fir, la ora transmiterii acestei stiri, dupa ce unei persoane i s-a facut rau in tren, iar echipajele de la Ambulanta ii acorda ingrijiri medicale, au declarat, pentru News.ro, reprezentanti ai Metrorex, conform News.ro.

Potrivit Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF), la fata locului se afla doua echipaje, dintre care unul cu medic. Primul echipaj a ajuns la pacient dupa 12 minute de la primirea apelului, au precizat reprezentantii SABIF.

[UPDATE] Persoana careia i s-a facut rau in metrou a murit, circulatia a fost reluata pe ambele fire in statia Mihai Bravu

Persoana careia i s-a facut rau in metrou, vineri dimineata, in apropierea statiei Mihai Bravu, nu a raspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele de la Ambulanta, fiind declarat decesul. Circulatia metroului a fost reluata pe ambele fire.

Citeste si:
O avarie RADET a ingreunat traficul la metrou timp de mai multe ore
UPDATE. Circulatie ingreunata...

O persoana careia i s-a facut rau in metrou, vineri dimineata, a decedat, in ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele a doua ambulante. Circulatia metroului intre statiile Mihai Bravu si Timpuri Noi a fost reluata pe ambele fire, la ora 10.22, dupa ce s-a desfasurat, aproximativ o ora, pe un singur fir.

Potrivit Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF), la fata locului au actionat doua echipaje, dintre care unul cu medic. Primul echipaj a ajuns la pacient dupa 12 minute de la primirea apelului, au precizat reprezentantii SABIF.

Sursa foto: Daniel Caluian/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Suicid la metrou. Circulatia a fost ingreunata joi dimineata