ANM a actualizat atentionarile cod galben de ceata; 12 judete si Capitala, sub avertizare

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat, duminica, atentionarile cod galben de ceata, emitand unele noi pentru judetele Mehedinti, Olt, Dolj si Capitala. De asemenea, au fost prelungite cele emise pentru Ilfov, Ialomita, Teleorman, Giurgiu si Calarasi, numarul total al judetelor aflate sub incidenta codului galben de ceata ajungand la 12.

Atentionarea cod galben de ceata emisa pentru judetele Mehedinti, Olt si Dolj este in vigoare pana la ora 12.00, potrivit News.ro. De asemenea, meteorologii au prelungit atentionarea pentru judetele Ilfov, Ialomita, Teleorman, Giurgiu si Calarasi, tot pana la ora 12.00.

A fost emisa o atentionare cod galben de ceata si pentru municipiul Bucuresti, care este in vigoare pana la ora 10.00. Totodata, judetele Vrancea, Iasi, Bacau si Vaslui raman sub cod galben de ceata pana la ora 10.00, in timp ce judetul Botosani se afla sub atentionare de polei. Potrivit meteorologilor, in toate aceste zone, local, vizibilitate este sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, circulatia rutiera in judetul Giurgiu se desfasoara cu dificultate, in conditii de ceata densa pe DN5 Bucuresti - Giurgiu si DN6 Bucuresti - Alexandria, vizibilitatea pe aceste artere fiind redusa, pe alocuri, sub 30 de metri.

De asemenea, se circula in conditii de ceata si pe DN2 Bucuresti – Buzau si DN1D Urziceni – Albesti – Paleologu, unde vizibilitatea este sub 50 de metri. Este ceata si pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, intre kilometrii 12 si 36, unde vizibilitatea scade, din cauza cetii, sub 50 de metri.

Citeste si:
ANM anunță cod portocaliu de vreme instabilă și cod galben de averse
Cod portocaliu de vreme...

Pe Autostrada A2, pe tronsonul Bucuresti - Drajna, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 50 de metri. Si pe Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, intre kilometrii 11 si 42, vizibilitatea este scazuta, din cauza cetii, fiind sub 100 de metri.

Sursa foto: dailin / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Agent şef la Serviciul Rutier Arad, arestat pentru trafic de droguri
Setari Cookie-uri