Trenurile au avut intarzieri de opt ore, dupa ce hotii au furat cablurile de semnalizare

Doua trenuri au avut intarzieri, vineri, deoarece instalatia de dirijare a traficului din zona Chiajna-Gradinari nu a fost functionala, dupa ce hotii au furat cablurile de semnalizare.

UPDATE ora 17.00 Circulatia feroviara a fost reluata, vineri, in conditii normale, in zona Chiajna, dupa aproximativ opt ore in care s-a circulat pe un singur fir din cauza furtului cablurilor de semnalizare, anunta CFR SA.

In Gara de Nord din Bucuresti, un tren care urma sa soseasca de la Deva, prin Craiova, are intarziere de 85 de minute.

Se inregistreaza intarzieri in traficul trenurilor care tranziteaza zona Chiajna-Gradinari. In acest moment, doua trenuri de calatori au intarzieri in graficul de circulatie. Este voba despre trenurile IR 1594 (75 de minute) si IR 1696 (50 de minute) care sosesc de la Craiova, respectiv Timisoara (prin Craiova), potrivit News.ro. Pe relatia Bucuresti - Constanta nu sunt intarzieri.

"Instalatia de semnalizare si dirijare a traficului din zona Chiajna-Gradinari este nefunctionala, ciculatia se desfasoara, pana la remediere, pe un singur fir, prin comanda telefonica", precizeaza reprezentantii CFR SA.

Citeste si:
Mersul Trenurilor de calatori pentru anul 2020 intra in vigoare astazi
CFR Calatori a anuntat Mersul...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Persoane neidentificate au taiat si au furat cablurile de semnalizare.

CFR SA anunta ca pentru inlocuirea cablurilor de semnalizare furate din zona Chiajna-Gradinari se va interveni dupa ce politistii vor termina masuratorile si vor incerca sa ia amprente.

Sursa foto: Atm2003 | Dreamstime.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri