Peste jumatate (56%) dintre utilizatori platformei Olx.ro sunt dispusi sa aloce pana la 10.000 euro pentru organizarea nuntii, iar 22% dintre acestia ar investi dublu, pana la 20.000 euro, se arata intr-un studiu realizat de companie. De asemenea, 10% dintre cei care au raspuns chestionarului planuiesc sa investeasca pana la 30.000 euro pentru organizarea unei nunti.

O treime dintre viitoarele mirese ar investi aproape 2.000 de lei intr-o rochie de mireasa, pe cand un sfert ar investi pana la 1.000 lei. 18% dintre romancele chestionate ar aloca o suma mai mare de 3.000 lei, potrivit News.ro.

In cazul barbatilor, achizitia unui costum de mire implica un buget de cel mult 1.000 lei pentru 34% dintre cei chestionati. Doar unul din cinci barbati ar aloca o suma mai mare, de 2.000 lei.

Studiul a fost efectuat in luna martie 2017 pe un esantion de 2.531 de utilizatori ai platformei Olx.ro cu varstele cuprinse intre 25-34 de ani, dintre care 61% au fost femei.

Olx.ro este cea mai mare platforma de anunturi de pe piata locala si este detinuta de grupul sud-african Naspers. In prezent, pe Olx.ro se gasesc peste 3,6 milioane de oferte active.

Din cadrul grupului Olx mai fac parte platforma online de imobiliare Storia.ro si site-ul cu ofertele dedicate exclusiv ofertelor de pe segmentul auto Autovit.ro.

Sursa foto: Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri