Vremea de Florii va fi frumoasa si calda, cu temperaturi intre 14 si 22 de grade

Vremea de Florii va fi frumoasa si calda, cu temperaturi maxime intre 14 si 22 de grade si posibil ploi trecatoare in estul si sud-estul tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, scrie News.ro.

"Vremea de Florii va fi frumoasa si calda. In zonele estica si sud-estica exista conditii de posibile ploi slabe, trecatoare", a declarat pentru News.ro, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie.

In Banat vor fi in medie temperaturi de 20-22 de grade ziua si 6-10 grade noaptea. In Crisana vor fi temperaturi maxime de 19-21 de grade si minime de 5-8 grade, sambata si duminica fiind conditii reduse de ploaie.

In Transilvania, in duminica Floriilor vremea se va incalzi si vor fi temperaturi de 14-20 de grade ziua si 2-7 grade noaptea. In Maramures, incepand de duminica va fi o incalzire a vremii, cu temperaturi maxime de 16-20 de grade si minime de 4-7 grade.

Si in Moldova va fi o incalzire a vremii incepand de duminica, cand vor fi ziua temperaturi de 16-20 de grade si noaptea de 4-7 grade.In Dobrogea, temperaturile vor fi in crestere duminica, ajungand la maxime de 14-18 grade si minime de 6-9 grade.

Citeste si:
ANM: Vreme caldă și ploi. Cum va fi prognoza meteo pentru septembrie
ANM: Vreme caldă și ploi. Cum...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

In Muntenia, in duminica Floriilor vor fi temperaturi de 14-18 grade ziua si 6-9 grade noaptea, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. In Oltenia, ziua temperaturile vor urca, de duminica, la 17-21 de grade ziua si 5-9 grade noaptea.

Si la munte va fi vreme frumoasa incepand de duminica, cand se vor inregistra temperaturi de 4-10 grade ziua si 0-5 grade noaptea, peste cele specifice perioadei.

Sursa foto: Cherries/Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri