Vremea se schimbă brusc în acest weekend, temperaturile de sâmbătă de până la 23 de grade Celsius ajungând să scadă până spre 3 - 4 grade Celsius. De duminică, va ninge, vor fi lapoviță și vânt puternic în întreaga țară.

Sâmbătă, temperaturile rămân ridicate în Muntenia, 22 – 23 grade Celsius, dar în nord nu vor fi mai mult de 11 – 12 grade Celsius. Acolo vor fi averse, descărcări electrice și vântul va sufla în rafale, potrivit Digi24.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, vremea se va schimba, temperaturile vor scădea accentuat, ploile se vor transforma în ninsoare în Maramureș, Transilvania, Crișana și Moldova. În Carpații Orientali se va depune strat consistent de zăpadă. Duminică vor fi cu până la 10 grade Celsius mai puțin față de ziua de sâmbătă. Vor fi precipitații mixte, lapoviță și ninsoare în nord, centru și nord-est.

Luni vor fi precipitații mixte în sud, sud-est, iar în restul țării vor predomina ninsorile.

În București vremea va fi frumoasă până sâmbătă seară, pentru ca duminică temperaturile să scadă brusc spre maxime de 3 - 4 grade Celsius.

Citeste si:
Weekend-uri fără mașini în București. Ce zone din Capitală vor...
Zone de promenadă în centrul...

Duminică va ploua, noaptea vor fi lapoviță și ninsoare, iar luni va ninge. Vremea va începe să se încălzească ușor, începând de miercuri.

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
McDonald’s deschide încă un restaurant, în vreme de pandemie.Unde se află acesta
Setari Cookie-uri