Camera Deputatilor gazduieste sambata cea de-a VIII–a editie a evenimentului "Porti deschise pentru copii". Copiii vor putea vizita mai multe sali din Palatul Parlamentului, inclusiv sala de plen si cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor.

Potrivit unui anunt al Camerei Deputatilor, in circuitul de vizitare sunt incluse mai multe sali reprezentative atat pentru activitatea Camerei Deputatilor, cat si pentru specificul arhitectonic al cladirii Palatului Parlamentului: "I.C. Bratianu", „Al.I.Cuza", "Nicolae Iorga", "Nicolae Balcescu", Galeria de onoare, dar si alte cateva spatii care nu fac parte din circuitul obisnuit de vizitare. Printre acestea se numara sala de plen, cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor si salile "Spiru Haret" si „I.G. Duca", potrivit News.ro.

De la prima editie desfasurata in 2007, "Porti deschise pentru copii" a adus la Palatul Parlamentului aproape 25.000 de copii si s-a impus ca o traditie prin care Camera Deputatilor celebreaza Ziua Internationala a Copilului, se arata in comunicat. Accesul grupurilor se va face prin intrarea C1 (dinspre Piata Constitutiei), evenimentul fiind organizat intre orele 10.00 si 15.00.

Sursa foto: RossHelen / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri