Oferte eMAG la mobilier de bucatarie si electrocasnice in campania Crazy Days. Profita de reduceri de pana la 50% pentru a-i oferi bucatariei tale o noua infatisare.

Ofertele lansate de catre eMAG in campania Crazy Days te pot ajuta la remobilarea bucatariei si achizitionarea de noi electrocasnice care sa iti faca viata mai usoara. Alege din numeroasele oferte reduse cu pana la 50%.

Crazy Days: Set mobilier bucatarie Kring Karina, 160 cm, Cires la reducere pe eMAG

Profita de reducerile eMAG pentru a-ti amenja bucataria cu setul de mobilier King Karina din PAL melaminat. Este un produs ce imbina atat functionalitatea cat si estetica. Acesta are o lungime de 160 de cm si cuprinde multiple spatii de depozitare, toate inchise cu usi din lemn.

Dimensiuni: 160 X 50 X 195 cm.

Corp suspendat: 80 X 27 X 50

Setul de mobilier se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 45%. Vezi pretul aici!

Electrocasnice la reducere pe eMAG: combina frigorifica Samsung, 289 l, Clasa A+

Ofertele din campania Crazy Days de la eMAG sunt si la electrocasnice. Va puteti cumpara o combina frigorifica Samsung, volum net total 289 litri ( 76 congelator, 213 frigider). Combina frigorificare are sistem de dezghetare automat, 4 rafturi si un consum de energie de 272 Kwh/ an.

Combina frigorifica se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 28%. Vezi pretul aici!

Televizor LED Samsung, 80 cm, in oferta la eMAG

La mobilarea bucatariei puteti lua in calcul si achizitionarea unui televizor. In ofertele din campania Crazy Days de la eMAG, printre multe altele, se afla si televizorul LED Samsung, al carui ecran Full HD are o diagonala de 80cm si o rezolutie 1920 x 1080. Cu ajutorul functiei ConnectShare Movie, va conectati unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor si aveti parte instantaneu de filme, fotografii sau muzica.

Televizorul LED Samsung se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 30%. Vezi pretul aici!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri