eMAG continua campania “Crazy Days” prin intermediul careia ofera reduceri la o gama larga de produse. Printre ele se numara smartphone-uri, masini de spalat, televizoare sau laptopuri.

Campania "Crazy Days" continua la cel mai mare retailer online din Romania, eMAG oferind reduceri la diverse produse, de la smartphone-uri pana la produse de mobila si casa. Va prezentam mai jos cateva dintre produsele pe care le puteti achizitiona la reducere in cadrul campaniei:

Samsung Galaxy S8, redus cu 41% in cardul campaniei Crazy Days de la eMAG

Smartphone-ul Samsung Galaxy S8, disponibil in campania de reduceri Crazy Days desfasurata de eMAG, vine echipat cu un procesor Octa Core, frecventa 2300 + 1700, slot card MicroSD de pana la 256 GB, Memorie RAM de 4 GB si memorie interna de 64 GB.

Display-ul este unul Super Amoled cu o rezolutie de 2.960 x 1.440, 16 milioane de culori si o diagonala de 5,8 inch. Il puteti cumpara cu o reducere de 41% de AICI.

Crazy Days la eMAG: Huawei P20 Twilight, redus cu 37%

Smartphone-ul Huawei P20 este Dual Sim si vine echipat cu un procesor Kirin 970, un sistem de operare Android 8.1, ecran LCD cu o rezolutie de 1.080 x 2.244 pixeli, 16,7 milioane de culori si o diagonala de 5,8 inch.

Memoria RAM a smartphone-ului Huawei P20 este de 4 GB, iar memoria interna este de 64 de GB. Il puteti cumpara cu o reducere de 37% de AICI.

Televizor LED LG cu diagonala 70 de cm si LED Samsung de 80 de cm, la reducere de Crazy Days

Televizorul LED LG prezent in campania de reduceri Crazy Days are o diagonala de 70 de cm, rezolutie High Definition de 1.366 x 768 pixeli. Il puteti cumpara cu o reducere de 22% de AICI.

Televizorul LED Samsung din campania Crazy Days are o diagonala de 80 de cm, rezolutie High Definition, aspect imagine 16:9 si o eficienta energetica A. Il puteti cumpara cu o reducere de 38% de AICI.


Pe segmentul de electrocasnice, Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ este redusa cu 33% iar Aragazul mixt Electrolux EKM51351OX este redus cu 31%.

eMAG mai are reduceri, unele mari, la electrocasnice mici, dar si la produse de mobila si casa sau la produse pentru copii si bebelusi, precum scutece – unele dintre cele mai bine vandute produse, de altfel, de pe eMAG.

Masinile de spalat vase, din ce in ce mai bine vandute in retailul romanesc, beneficiaza de reduceri de pana la 35%, pentru marci precum Beko, Electrolux sau Whirlpool.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri