Primaria Capitalei a instalat, luni, 9 din cele 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti. Restul corturilor urmeaza sa fie amplasate marti.

Cele noua corturi au fost instalate in Piata Victoriei, in partea stanga a Muzeului Antipa, Piata Romana, Piata Unirii, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Universitatii – Arhitectura si Piata Obor, a informat Primaria Capitalei. Toate corturile amplasate sunt dotate cu personal medical, aer conditionat, apa, trusa de prim-ajutor si medicamente.

Municipalitatea precizeaza ca restul corturilor vor fi amplasate, marti, in celelalte puncte stabilite: Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.

De asemenea vor fi instalate zece containere medicale, unde poate fi acordat primul-ajutor. Acestea vor fi amplasate in Piata Victoriei, in Herastrau, Piata Romana, la Unirii, Dristor, Parcul Carol, Piata 11 Iunie-Regina Maria, Cismigiu, Arhitectura si Obor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri