Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, construieste prima piscina exterioara cu pista de alergare si roller blading din Romania, amplasata intr-un parc de spatii de birouri, printr-o investitie de 1,5 mil. euro. In vara anului 2018, angajatii companiilor chiriase vor avea acces la piscina si terasa in aer liber, intr-un spatiu de relaxare amenajat in interiorul parcului, pe o suprafata de 5.000 mp.

"Atragerea si retinerea de talente in companii este o problema omniprezenta in Romania si una dintre sarcinile vitale pentru dezvoltarea sustenabila a oricarei afaceri. Din perpectiva noastra, putem actiona in sprijinul companiilor chiriase cu misiunea de a creste calitatea timpului petrecut in cadrul parcului si sporirea gradului de satisfactie a angajatilor chiriasilor nostri", spune Liviu Tudor (foto), presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

Liviu Tudor

Constructia piscinei presupune o investitie de 1,5 milioane de euro, aceasta fiind dotata cu o pista de alergare si roller blading, care aduce un plus de valoare spatiului. Aceasta formula este o premiera in cadrul unui complex de birouri din Romania, Genesis Property extinzand prin aceasta constructie gama de servicii propusa clientilor sai. Angajatii chiriasilor vor avea la dispozitie, in premiera in Romania, o astfel de facilitate in curtea spatiului in care sunt amplasate birourile companiei pentru care lucreaza.

"O investitie de asemenea anvergura demonstreaza concret eforturile noastre de a fi lideri detasati in a oferi cele mai bune experiente si servicii chiriasilor si angajatilor acestora. Stim ca angajatii companiilor vor sa fie activi, multi dintre ei isi doresc sa isi reincarce dimineata bateriile prin sport in aer liber, iar dupa orele petrecute la birou, sa se relaxeze la soare. Angajatii fericiti sunt mai productivi si contribuie mai usor la dezvoltarea businessului companiei pentru care lucreaza", a declarat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

Piscina este situata in cadrul parcului de birouri West Gate, amplasat in zona de vest a Capitalei, si va avea o capacitate totala de 200 locuri pe sezlong. Piscina va dispune de o terasa exterioara cu bar-restaurant, o zona de plaja mixta de 400 mp (gresie si iarba), un bar accesibil din apa si vestiare ultra-moderne. Pentru incalzirea apei din piscina, dar si a celei menajere, se va folosi energie regenerabila, generata de panourile solare din dotare. De asemenea, sistemele de irigatie vor capta apa de ploaie si o vor recircula pentru intretinerea spatiilor verzi.

La acestea se adauga si accesul la o pista de alergare si roller blading, care inconjoara zona piscinei, construita din materiale moderne, ce ofera o aderenta crescuta si atenueaza socul dat de impactul piciorului cu solul in timpul activitatilor sportive.

Stefan Tudos

"Constructia piscinei impreuna cu pista de alergare si roller blading aduce valoare adaugata demersului nostru de a imbunatati continuu experienta angajatilor din West Gate. Prezenta spatiilor de recreere creste in importanta la alegerea unui spatiu de birou sau a unui loc de munca. Iar aceasta investitie va aduce un mare plus pachetelor de beneficii oferite deja de catre companiile din parc angajatilor lor. Vorbim de 1,5 milioane de euro, adica un efort investitional important prin care oferim clientilor nostri un diferentiator foarte valoros in calitatea moderna si chiar avangardista a spatiului de birou oferit angajatilor lor", a explicat Stefan Tudos (foto), vicepresedintele companiei Genesis Property.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se numara Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover. West Gate Business Park cuprinde 5 cladiri clasa A, ce mai mare campus privat studentesc din Romania – West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One - Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere si 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind business park-ul cu cel mai generos spatiu verde ca suprafata, din Bucuresti.

West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 mp.

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de peste 20 ani pe piata locala. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat studentesc din Romania, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii.

Valoarea investitiilor realizate de Genesis Property in Romania se ridica la peste 400 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri