Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, detinut de Genesis Property, a prelungit contractul de inchiriere a spatiului de birouri cu compania Ericsson Romania, pentru inca 5 ani. Birourile din West Gate gazduiesc unul dintre cele 4 centre globale de servicii Ericsson (GSC – Global Service Center), cu un numar de aproximativ 1.900 de angajati, ce deservesc 24/7 peste 200 milioane de clienti din 20 de tari de pe glob.

Ericsson Romania este prezenta inca din 2008 in birourile West Gate, cand a inchiriat 3.500 mp si a continuat sa se dezvolte continuu, in prezent ocupand 15.500 mp. "Marcam inceputul anului 2019 cu o prelungire a contractului cu unul dintre cei mai importanti chiriasi de pe piata birourilor din Romania – Ericsson", spune Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

In prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 angajati si studenti) o gama larga de servicii si facilitati precum: o unitate de cazare de patru stele, un centru medical, trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), un restaurant, un supermarket, cinci cafenele, o spalatorie auto, o curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport, spatii de relaxare exterioare pe iarba si piscina exterioara dotata cu pista de alergare si rollerblading.

"In 10 ani, spatiile ocupate de compania Ericsson au crescut de 5 ori - de la 3.500 mp in 2008 la 15.500 mp in 2018. In acest interval, am reusit sa consolidam birourile companiei intr-o singura cladire din West Gate (pe care o ocupa in intregime), contribuind la eficientizarea utilizarii spatiului inchiriat", adauga Stefan Tudos, vice-presedintele Genesis Property.

La inceputul lunii septembrie 2018, in urma unei investitii de 1,5 mil euro, in West Gate a fost inaugurata si o piscina exterioara cu pista de rollerblading si alergare, amplasata in cadrul unui parc de birouri din Romania.

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri